Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Jeśli będziesz strzelał 2h (120 min = 7200s) i założymy że przeładowanie i przycelowanie zajmuje 3s to wystrzelasz 2400kulek, co oznacza że możesz iść 3 razy na strzelankę.

Jakie pytanie taka odpowiedź...

EDIT: błąd w obliczeniach :D

Edited by Urban47
Posted

P&J'ki w zupełności Ci tam starczą, no chyba że masz tam włożoną lufę PDI to strzelaj z G&G :D zresztą w tej replice jakość kulki chyba nie ma znaczenia :D

Posted (edited)

Jakie kulki ?Plastikowe najlepiej, 6mm.

Pytanie chore, ile kulek wystrzelisz ?

Bierz G&G 0.25 najlepiej :icon_smile:

Powała Ci podaje 3 godne polecenia kulki a Ty się pytasz czy inne będą dobre, zlituj się..

EDIT : Shotgun AMG003 ?Ma coś to wspólnego z lepszą serią Mercedesów ?

Edited by forzamilan
Posted (edited)
(...) zresztą w tej replice jakość kulki chyba nie ma znaczenia :icon_biggrin:

Ma, dobrej jakości kulki mają stabilną, powtarzalną a zatem przewidywalną trajektorię, a badziewne latają gdzie same chcą.

TheZioom, przecież napisałem, że Guarder 0,23 też mogą być, więc po co o nie pytasz :icon_question: Wystarczą Ci na 4300 strzałów, a jak szybko i jak często będzie strzelał to już zależy od sytuacji, akcji i Ciebie.

Urban Ci wyliczył, jeśli będziesz strzelał bez przerwy :sciana: to paczka wystarczy Ci na 3 godziny...

Edited by Powała
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

A mnie od kiedy sie strzelam (2008) nie zawiodly ani razu. Ani jednej zacinki w magach, czy lufie. No ale ja nie uzywam midow czy lowow. Repliki Boyi, G&G i G&P - wszystko mieli P&J'ty jak zloto.

Posted (edited)

Wlasnie Rakiety to chlam jakich malo. Z tego sie strzelac nie da, zacinaja sie nawet w granatach :icon_smile:

Pchanie do stockowej lufy G&G, to przerost formy nad trescia. Takie tylko do precek wg mnie.

Najlepiej bedzie jak sobie kupi po paczce kazdej z firm i zdecyduje co mu bardziej pasuje, bo widac, ze co replika i uzytkownik, to inna opinia na temat tanich kulasow.

Edited by Wiśnia
Posted

Jakbym kulki ładował do lufy ręcznie to może i rzeczywiście - G&G byłoby przerostem formy nad treścią. Jednakże biorąc pod uwagę to, że inne kulki (P&J, Rockets) nie chcą łaskawie wyjść z magazynka to G&G jest jedynym sensownym wyborem (spośród tej trójki).

Posted (edited)

Wlasnie Rakiety to chlam jakich malo. Z tego sie strzelac nie da, zacinaja sie nawet w granatach :icon_smile:

Pchanie do stockowej lufy G&G, to przerost formy nad trescia. Takie tylko do precek wg mnie.

Najlepiej bedzie jak sobie kupi po paczce kazdej z firm i zdecyduje co mu bardziej pasuje, bo widac, ze co replika i uzytkownik, to inna opinia na temat tanich kulasow.

Rockets Platinum czy te profesional ? Chyba mylisz kulki. Od ok. 6 miesięcy używam Platinum i nie zacinają się w midach, latają dobrze, a nie jak PJ które latają jak chcą.

Edited by suharex
Posted

Nie pamietam takich szczegolow. Ale bylo to ok rok temu, bo kupilem na probe i byly fatalne. Moze moje repliki sa magiczne, bo dobrze mi lataja te kulasy i idzie jedna za druga w punkt.

Strzelajcie z hi-capow i po problemie :)