Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted (edited)

Odkopuję temat, bo po ponad roku używania, dostrzegłem wadę i jestem ciekawy czy u Was tez tak to wygląda. Otóż dwa z czterech posiadanych przeze mnie wafli juz nie nadają sie do użycia, z powodu urwanych zaczepów. Magazynki raczej mi nie spadały, po prostu wyciągałem je z gniazda już bez zaczepu :/ szkoda ze ten plastik sie sypie, bo poza tym to najlepsze magazynki jakie miałem. I pewnie kupię kolejne ze świadomością, że będę je co jakiś czas wymieniał :D

Edited by mati-pie
Posted

Mati, gratulacje:

fd377a2e0b34.png

No to starndard w tych magach niestety, plastik kruszy się dlatego, że jest w nim pin metalowy,z jednej strony do stożka, który "pracuje" przy wpinaniu magazynka w gniazdo.

Naprawiałem już kilka zaczepów, zwykle trzyma. Część wkładów przełożyłem też do śliwkowych skorup z palnego, ale tania impreza to to nie jest.

Posted

Czekaj, co? Przełożyłeś wkłady do skorup od palnych? To to się da, przecież inna krzywizna jest? No i na długość pasują? Zaczynają mnie te magazynki interesować... :D