Rydzu37 Posted May 22, 2014 Report Posted May 22, 2014 (edited) Siemka! Mam takie małe pytanie odnośnie polskiego rip-stopu w kamuflażu wz.93. Otóż znalazłem pewną okazję, zastanawiam się nad kupnem. Jest napisane, że mundur jest z Nowej Rudy. Warto, nie warto? Chodzi mi głównie o tę Nową Rudę. ;) Edited May 22, 2014 by Rydzu37 Quote
Szaszłyk Posted May 23, 2014 Report Posted May 23, 2014 Dramat. Google wyłączyli. Zaklady Przemyslu Odziezowego NOWA RUDA Sp. z o.o. Quote
Yahalom Posted May 23, 2014 Report Posted May 23, 2014 Producent nie ma większego znaczenia w przypadku tego munduru :P Quote
Rydzu37 Posted May 27, 2014 Author Report Posted May 27, 2014 Dramat. Google wyłączyli. Zaklady Przemyslu Odziezowego NOWA RUDA Sp. z o.o. Szukałem w google. Szukałem opinii i czy to ma jakieś znaczenie, a nie nazwy producenta... Producent nie ma większego znaczenia w przypadku tego munduru :icon_razz: Dzięki wielkie. :D Quote
Recommended Posts