Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Wtam chciałbym kupić replikę do 400 zł .

Najlepiej żeby była elektryczna .

Polecacie jakąś replikę za tę cene ?

Edited by Blf123
Posted

Ja mam przedział do 1000 pln. Czy ktoś może coś polecić?

japonki tommy hilfiger!

Polecam Ci :

poszukaj po forum, wykaż się jakąś inicjatywą.

Jak kupisz już replikę, to też za Ciebie trzeba będzie strzelać ?

Posted

Do 1000 zł wybór jest już naprawdę ogromny. Poszukaj i zdecyduj, jakie modele najbardziej Ci się podobają. Wtedy poczytaj o każdym z nich i ewentualnie jak będziesz miał dylemat zapytaj tutaj.

P.S. jak lubisz nietypowe giwery, odezwij się do mnie na pw.

Posted (edited)

Odpowiadałem na ten post:

Wtam chciałbym kupić replikę do 400 zł .

Najlepiej żeby była elektryczna .

Polecacie jakąś replikę za tę cene ?

Wyraźnie adresowałem do Blf.

Edited by Powała
Posted (edited)

Panie kozaq, przeczytaj jeszcze raz post Powały, następnie przeczytaj swój i sam wyciągnij wnioski.

Edit: Powała był szybszy.

Edited by Bociano
Posted

Lepiej cm.028. Jak Ci się znudzi, łatwiej odsprzedasz. Masa ludzi, głównie z gimnazjum :icon_biggrin: poluje na używane cymki. Druga sprawa to osiągi. Długaśna lufa jakoś w miarę stabilizuje kulkę, więc strzela to całkiem przyzwoicie i pozwala konkurować z nieco lepszym sprzętem. Tylko wygląda tragicznie :icon_cry:

Posted

Jak chcesz, byle nie ze składaną kolbą, bo ledwo się trzyma. Bratu w cm.028 klepanym przez JG jakoś przez dwa lata została na miejscu, ale przycisk się rozpadł, a kolba miała takie luzy że szkoda gadać :hahaha:

Posted

Lepiej cm.028. Jak Ci się znudzi, łatwiej odsprzedasz. Masa ludzi, głównie z gimnazjum :icon_biggrin: poluje na używane cymki. Druga sprawa to osiągi. Długaśna lufa jakoś w miarę stabilizuje kulkę, więc strzela to całkiem przyzwoicie i pozwala konkurować z nieco lepszym sprzętem. Tylko wygląda tragicznie :icon_cry:

Nie zgodzę się z Tobą, akurat obie te repliki mają zasięg identyczny <40 m, zależy od stosowanych kulek (MadBull 0,23).

Za CM.28 przemawia gearbox V.3, ale po założeniu listew wzmacniających, ten V.2 w MP5-tce staje się "pancerny".

Posted

Kupno repliki do 400zł i zabawa w tuning to mija się z celem ( opłacalność ) .

Cymka 028 na start to dobra decyzja. U mnie na wiosce były 2 cymy jedna strzelała dalej o 5m od stockowej m4 kwa a druga strzelała zdecydowanie bliżej ( do wymiany gumka hop up ) .