Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Mundur to (na moje oko) AOR1.

Do repliki oczywiście ACOG i latarka (nie mogę znaleźć zdjęcia z bliższym widokiem na nią).

EDIT: Axel mnie ubiegł z mundurem :)

Edited by polskiniko
  • 8 months later...
Posted (edited)

Witam.

Prawie każdy z maniakó strzelanek grał chociarz raz w MoH Warfighter. Czemu o niej piszę ? Ostatnio rozpieprzyła mi się repla a szelki mają za mało miejsca na ładownice i kieszenie :icon_razz:. Po jakimś czasie zorientowałem sie że Preacher "Kaznodzieja" w MoH ma bardzo fajną emke (Daniel Defense MK18 SOG/SAS-R) Ale nie rozpoznałem kamizelki, butów i combat shirta... Chciałbym się wzorować przy kupnie nowego szpeju i o takim myślałem. czy mógłby ktoś stwierdzić jaka to jest kamza ? itd.

Z góry dziękuję. Może jest taki temat ale nie ogarniam tego bo tyle tu tematów że pół życia minie :icon_razz: Proszę o wyrozumiałość

Wybrałeś zły dział. Nazwa tematu też wyjątkowo niefortunna. Przenoszę. Buniek92

Edited by Buniek92
Posted (edited)

^ Zdjęcia by się przydały bo co jak co ale do dobrych gier moim skromnym zdaniem ta gra nie należy i grałem w to cudo maks 3 godziny :icon_wink:

Daj zdjęcia i odpowiedź dostaniesz szybko.

Ps. Jak z jakiegoś powodu zamkną temat (np... ortografii) To napisz mi na PW, postaram się pomóc.

Swoją drogą każdy chce czasami mieć coś na wzór broni lub sprzętu z jakiejś gry :icon_wink:

Edit#1 chodzi o to? :

http://caltekonline....oh_preacher.jpg

Jak tak to bez problemu :icon_wink:

Edit#2 w sumie przypadkiem bo szukałem nazwy jednej lunety :icon_wink:

http://www.ebay.com/...=item3cefefd678

Edit#3

Dzięki uprzejmości przyjaciela:

Mundur crye2 albo 3 w aor, lbt6094slick i lbt 1961.

Edited by B3Lf öÖö (LastSniper)
  • 5 months later...
Posted

Witam. Każdy chyba z was grał w MoH.W. czyż nie? I każdy zna postacie takie jak Stump, Preacher, Dingo, Mother, Voodoo. To jest podstawa. Jak zauwazyłem mają fajne elementy dekoracyjne jak i praktyczne takie jak tomahawk, nozyce do prętów, czy też shotgun tzw. Breacher. Tomahawk to nie problem zaczepic sobie tak jak stump z tyłu na dupie . Wystarczy dorobic Kydex i tyle. Ale do shota i nozyc przydałaby się tak jak u nich na plecach ładownica, na molle palsy. W tym problem bo nie wiem skąd tak krótkie wytrzasnąc albo kto ew. może je uszyc na zamówienie. oprócz tego chciałbym też dopytać gdzie dostac lonże taktyczną w polsce do 300zł max. bo nie moge znaleźć nigdzie. I nie widzialem na oczy ale dopytam o kamuflaż AOR1 i AOR2 bo napenwo cos do reko bedzie ale czy Multicam/ Multi Tropic, czy moze lepszy do lasu bedzie wersja AOR1/2. Więc proszę o mądre odpowiedzi na ww. elementy, moze nie znalazłem bo nie chciałem jak to mówicie ale naprawde juz nie mam siły cały tydzien szukam i dupa. ;/ Byłbym bardzo wdzięczny.

P.S. Jaki tłumik kupic do SigSauera P226 taki jak ma preacher w pierwsze misji ?

Posted

Witam. Każdy chyba z was grał w MoH.W. czyż nie? I każdy zna postacie takie jak Stump, Preacher, Dingo, Mother, Voodoo. To jest podstawa.

Ostatni MOH w którego grałem to Allied Assault. Coś ze mną nie tak? Wklej jakieś zdjęcia czy coś to łatwiej będzie coś dobrać :icon_wink:

• 3 weeks later...
Posted

Dokładnie o te nożyce na plecach Voodoo. Co to za pokrowiec. Gdzie go zdobyć

moh_warfighter(1)_061812119770.jpg

maxresdefault.jpgmaxresdefault.jpgRozpoznacie jeszcze dla mnie ten strój Preachera i chuste która jest owinięta na Pakolu/Mussadce ?

Posted

(...)Rozpoznacie jeszcze dla mnie ten strój Preachera i chuste która jest owinięta na Pakolu/Massudce ?

Trochę wysiłku i byś wiedział, że noszą tradycyjne afgańskie wdzianko (szalwar i kamiz) na łbie pakol na pakolu arafatka albo Patu.

Posted

Trochę wysiłku i byś wiedział, że noszą tradycyjne afgańskie wdzianko (szalwar i kamiz) na łbie pakol na pakolu arafatka albo Patu.

No widzisz nie mam pojęcia o afgańskich wdziankach jedyne co wiem to gijab, pakol. i kefija. nic poza tym . gdybym wiedział to bym nie pytał. A moge uzyskać wiiecej info do poprzednich pytań?

A propo miało być Massudce, możliwe że z błędem to napisałem bo byłem strasznie zjebany po pracy ale dzięki za poprawke :P

Jeszcze jedno pytanie, gdzie moge kupic taki strój? Massudek jest pełno w sieci a tego stroju za cholere nie moge znaleźć

Posted

(...)Jeszcze jedno pytanie, gdzie moge kupic taki strój? Massudek jest pełno w sieci a tego stroju za cholere nie moge znaleźć

Kiedyś na frontowiec.com w dziale bliski wschód można było znaleźć, poszukaj na allegro, czasami też na komisie się trafia.

Co do pokrowca na nożyce/shota jest dział "producenci" gdzie możesz znaleźć prywatnych krawców którzy Ci takie coś uszyją.

Posted

Kiedyś na frontowiec.com w dziale bliski wschód można było znaleźć, poszukaj na allegro, czasami też na komisie się trafia.

Co do pokrowca na nożyce/shota jest dział "producenci" gdzie możesz znaleźć prywatnych krawców którzy Ci takie coś uszyją.

Jakaś cena ?