Dzarexx Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 WITAM! Mam pytanie odnośnie zakupu karabinu Steyr AUG. Replika jest sprężynowa , kaliber 6mm i zalicza się do ,,tanich replik" . czy polecacie mi zakup tego ? http://allegro.pl/karabin-steyr-aug-asg-6mm-i4124886980.html powiedzcie co myślicie o tym karabinie
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Wejdź w google i zobacz jak wygląda aug a potem zobacz co wysłałeś.
Bart_Forrester Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Myślę, że ma całkiem nowatorski design. Dlaczego nie? Trzeba być otwartym na nowe doświadczenia w życiu. Dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... marchew.
MarekMac Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Myślę, że ma całkiem nowatorski design. Dlaczego nie? Trzeba być otwartym na nowe doświadczenia w życiu. Dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... marchew. :D Prawie się mizerią udławiłem. WITAM! Mam pytanie odnośnie zakupu karabinu Steyr AUG. Replika jest sprężynowa , kaliber 6mm i zalicza się do ,,tanich replik" . czy polecacie mi zakup tego ? http://allegro.pl/ka...4124886980.html powiedzcie co myślicie o tym karabinie Badziew! Dozbieraj 30zł i kup shotguna AGM.
Dzarexx Posted April 22, 2014 Author Report Posted April 22, 2014 (edited) OK dzięki ! jestem nowy w temacie ASg to mnie nie hejtujcie Wejdź w google i zobacz jak wygląda aug a potem zobacz co wysłałeś. A tak przy okazji gdzie można kupić tego shotguna ?? Edited April 22, 2014 by Dzarexx
Dzarexx Posted April 22, 2014 Author Report Posted April 22, 2014 Chodziło mi o adres strony internetowej
Bart_Forrester Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Jak jesteś nowy, to pisz w 'jak zacząć?', tam jest kilka osób, co się lubują w pomaganiu leniom. Ja lenia wolę naprostować innymi metodami. Adres strony: Dobry i tani AUG
Dzarexx Posted April 22, 2014 Author Report Posted April 22, 2014 Lenia nie mam , tylko jak szukam w gogle to wyskakuje mi że jest nie dostępny
MarekMac Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 (edited) No bo może, uwaga - tu wielkie zaskoczenie - nie ma go obecnie w polskich sklepach. Edited April 22, 2014 by MarekMac
Dzarexx Posted April 23, 2014 Author Report Posted April 23, 2014 Wiem a wielka szkoda :icon_cry: . Chyba że ktoś wypowie się o tym http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=454
MarekMac Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Znajdź go w innym sklepie i bierz - to na prawdę dobra replika dla osób z małym budżetem. Szukaj pod hasłem "shotgun AGM".
Recommended Posts