Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zenonie drogi, w dziale replik gazowych znajdziesz wiele opisów replik pistoletów. To nie tak trudno poszukać repliki która cię zainteresuje a potem sprawdzić co ludzie o niej piszą. Troszeczkę wkładu własnego a nie tylko czekać, bo i tak każdy ci zaproponuje inną replikę albo jak widać nie zaproponuje żadnej.

Posted

Mówienie, że gaziak nie nadaje się do lasu jest prawdą. Używanie go w lesie jest możliwe, jednak niewygodne. Tak samo jak mp5 galaxy i szit mosberga AGM...

Mi się bardzo fajnie strzelało w lesie z AGMa, nie wiem co w tym niewygodnego. Chyba po prostu kwestia gustu.

Posted

Zenonie drogi, w dziale replik gazowych znajdziesz wiele opisów replik pistoletów. To nie tak trudno poszukać repliki która cię zainteresuje a potem sprawdzić co ludzie o niej piszą. Troszeczkę wkładu własnego a nie tylko czekać, bo i tak każdy ci zaproponuje inną replikę albo jak widać nie zaproponuje żadnej.

Tak jak Arend pisze, albo wyjdź z inicjatywą i zapodaj kilka linków do pistoletów które by Ci pasowały, a na pewno ktoś podpowie co wybrać. Bo w tej chwili temat wygląda tak: mam 300zł i wymagania, dajcie linki to sobie wybiorę. W takiej sytuacji nie ma się co dziwić, że jest spam :icon_wink:

Bo nie wiesz czego chcesz, tak na prawdę podświadomie pragniesz cm028 o lepszym zasięgu niż klamka :teethh:.

:hahaha: