lska123 Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Witam która z tych replik była by najlepsza do lasu na średnie i duże odległości i jak z fabrycznymi bateriami w tych broniach.Jak z celnością w MP5K Quote
bobek432 Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 Siema. Ja wybrałbym MP5k z powodu dobrej celności i jakości wykonania, a słyszałem że w Thompsonie jest słaba bateria. Z kolei RK-10 jest za duże a przez to mało mobilne. Ale najlepiej dopłać około 240 zł i kup http://www.taiwangun.com/replika-asr112-aps?from=listing&campaign-id=20 , mam od dwóch lat, działa bez zarzutu. Quote
Bart_Forrester Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 Haha, dobry żart, ten APS to najgorszy wybór z całej czwórki. Quote
UberSoldier Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 RK-10 mało mobilne - też dobre, od pół roku biegam z wersją stalową i jest bardzo mobilny, zwłaszcza przez składaną kolbę. Bateria wystarcza na jakieś krótsze spotkanie, generalnie powinna lecieć do wymiany. Quote
Dymitr Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 @bobek432 Proszę nie wypowiadaj się jeżeli nie masz pojęcia... Co do replik: Z tych czterech miałem cm.41 i sprawowała mi się wyśmienicie. Na stockowych częściach hulała (i chyba jeszcze hula u następnego właściciela) bardzo dobrze. Quote
Recommended Posts