Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamawiałem radio Baofeng oraz komorę od producenta ( Ares). Kontakt znakomity, żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi.

Ceny obu przedmiotów bardziej niż zadowalające. Szybka realizacja zamówienia, po tygodniu przedmioty znalazły się w moich rękach.

Szczerze polecam i pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

TM Hi-capa + magi i akcesoria. Świetny i rzeczowy kontakt, pomoc w znalezieniu najlepszego miejsca zakupu, stała informacja o etapie realizacji zamówienia i symboliczna prowizja. Jak dla mnie pełny profesjonalizm więc gorąco polecam!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Jako klient Samaela mogę śmiało polecić Jego usługi. Kontakt świetny, ciągła informacja na temat stanu przesyłki, odpowiedź i pomoc na wszystkie upierdliwe pytania, a w porownaniu z polskimi częściami (zamowilem prec lufe i komore) zaoszczedzilem okolo 230zl.

Pierwsze, ale ma pewno nie ostatnie zakupy, ktore zrobię u tego maniaka :)

Edited by gepardcheetah
  • 3 weeks later...
Posted

Zamówiłem ostatnio 2 kamizelki przez kolegę Samaela.

Kamizelki nie zostały wysłane z winy chińczyków. Samael wszystko elegancko ogarną pieniądze zostały zwrócone na moje konto.

Poleam super kontakt wszystko w najwyższym standardzie :)

Posted

Witam wszystkich. Kompletowałem bebechy do mojej repliki wyborowej, rzadkie części - współpraca trwała około 2 miesięcy, znalezienie tych części to nie jest proste zadanie :D i co mogę powiedzieć: fachowa robota, świetny kontakt, wielkie zaangażowanie, porady "od serca" nie od "portfela" :) wszystko bezproblemowo, szybko, uczciwa prowizja, współpraca z każdym sklepem wskazanym przez klienta, a nawet próby sprowadzenia części do sklepów w Japonii. Dziękuję za poświęcony czas i za szukanie najtańszych i najlepszych możliwości ! :D Serdecznie POLECAM współpracę !

Posted

Miałem problem z lufą do g36k , Samael sam wyszedł z propozycją , uzgodnił wszystkie części i załatwione szybko sprawnie , paczka 7 dni z honk kongu - Szybciej niż reklamacja w niektórych sklepach w PL :D

Polecam bo na prawdę warto .

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Gorąco polecam :) Świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia, profesjonalne podejście, wysoka kultura osobista oraz uczciwość :) Na pewno jak będe coś zamawiać z zagranicy to skorzystam z pomocy Samaela :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przesyłka z eHobbyAsia dotarła do mnie w niecałe 2 tygodnie. Bardzo dobry kontakt, użytkownik godny zaufania. Dostałem to co chciałem w dobrej cenie. Szczerze polecam i pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Posted

Po wpłaceniu czekałem niecałe 3 tygodnie i towar był u mnie.

Kontakt super, osoba naprawdę godna polecenia i zaufania.

Pewnie jeszcze nie raz skorzystam z usług użytkownika Samael.

Jeszcze raz polecam.

• 4 months later...
Posted

Współpracami użytkownikiem Samael16 to czysta przyjemność. Profesjonalna obsługa, odpowie na każde pytanie. Na pewno jeszcze skorzystam, gorąco polecam zakupy u tego użytkownika.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Magazynki zamówionej klamki ciekną? Nie ma problemu - replikę Samael od razu wysłał do serwisu, dzięki czemu uniknąłem drobnego rozczarowania, sporej frustracji i problemów z szukaniem fachowca. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług kolegi. Polecam z całego serca.