Niewidzialny^^ Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 Witam, tak jak w temacie, części lay lax do repliki warriora mb01 ( l96 ). Najbardziej pasowałby mi jakiś sklep niedaleko Wrocławia ( stacjonarny ), na necie troszkę kiepsko z dostępnością, jeśli ktoś zna jakieś stronki gdzie można by zamówić, to byłbym wdzięczny :) ( w Specshopie niby są, ale cały czas niedostępne... ) Konkretne części jakie mnie interesują to: -Teflonowy cylinder -Głowica cylindra -Wzmocniony tłok -Wzmocniona głowica tłoka -Prowadnica sprężyny Miło byłoby też dostać śrubkę do rączki przeładowania od PDI, ale tego to nawet na oczy w sklepach ( ani stacjonarnych, ani internetowych... ) nie widziałem :( Z góry dziękuję za odpowiedź :) Quote
Niewidzialny^^ Posted April 17, 2014 Author Report Posted April 17, 2014 Jeśli ktoś ma podobny problem, to jedyne co się dowiedziałem to, że w Deltashop ( sklep internetowy ) mają kilka części firmy Lay Lax, no i można polować na specshopie jak będą dostępne. Temat ze względu na tak dużą ilość odpowiedzi w sumie można zamknąć, ale decyzja należy do zarządzających forum :) Quote
Recommended Posts