Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam MP5 A4 i kupuje do niego albo real-cap'y albo low-cap'y. Co polecacie jako broń boczną? pistolet jakiś czy co? Podajcie jakieś propozycję, budżet nieokreślony ;P

Posted (edited)

Z najtańszych, najekonomiczniejszych aep'y cymy np. Glock Cm.030.

Potem masz fajnego colta kwc, glocka kwa. Najlepsze oczywiście TM ale to już się licz na 800zł za nowego

Edited by Quzodor
Posted

Potem masz fajnego colta kwc, glocka kwa.

Tak, bardzo fajne, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, iż niestandardowe...

Delcik: ale jakiś budżet mógłbyś określić, bo tak to nie bardzo jest o czym rozmawiać (zbyt duża rozpiętość cenowa).

Posted

uch, które z nich polecacie? koniecznie musi być green gaz? Ja zarówno do green gazu jak i do Co 2 jestem trochę negatywnie nastawiony z bliżej nieokreślonych przyczyn. Ona maja hop-upa?

Posted

Repliki Green gaz i co2 mają problemy ze szczelnością magów, a tanie są awaryjne. Z drugiej strony aep ma mniej fps, ale jest tańszy w utrzymaniu.

Posted

Repliki Green gaz i co2 mają problemy ze szczelnością magów

Poprawka - GÓWNIANE mają problem ze szczelnością magów.

uszczelnianie ile wychodzi? :icon_razz: No bez kabli pewnie fajniej, tylko trocha zbyt duża liczba FPS mnie martwi. Niektóre mają takie FPS co karabiny :icon_razz:

Uszczelnienie wychodzi jakieś 10 minut roboty :P Klamki na ggaz zwykle mają 280-320fps.

Posted

http://www.taiwangun.com/replika-m92f-m9-heavy-weight-gas-pistol-kjw?from=listing&campaign-id=19

http://www.taiwangun.com/replika-g23-heavy-weight-auto-back-gas-pistol-kjw?from=listing&campaign-id=19

albo to, albo to :P nie wiem który, cena taka sama, a nie mogę się zdecydować :P Różnica wagi (780g vs 605g), materiału (nylon vs ABS+ aluminium), 4 pestek w magu (25 vs 21) i 30 FPS (300 vs 270). Kolor taki sam, hop-up i blow-up oby dwa mają ;)

Ten sam producent i gwarancja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...