Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Kupilem za 120 zl od kumpla moja pierwsza replike, wszystko fajnie ale czasem nie podaje kulek i czasem strzela po dwie na raz... moze to problem z nasmarowaniem? Powie ktos co i jak?

Ps jak ustawic hop up? :D

Posted

Jeśli ktoś sprzedał Ci mp5 za 120zł to nie musisz martwić się o hopa. Po prostu go nie masz! Problem z głowy! Do tego szwankującego podawania kulek też się przyzwyczaj, skoro masz zamiar używać tego crapu. Jedyna opcja to odebrać kumplowi te 120zł, dołożyć drugie tyle i kupić g.5 galaxy, chociażby używkę. Wtedy twoja mp5 będzie strzelać.

Posted (edited)

a jeżeli kupił za 120 zł normalne mp5? nie rozumiem, skąd pomysł, że to od razu musi być zabawka bez hop up. nie wiem, co z Ciebie za kumpel, ale ja swojego bym tak nie wyrolował, mnie moi również. :icon_razz:

EDIT:

no i wszystko jasne!

Edited by Lesio
Posted (edited)

sam podał cenę, co mam robić z tymi strzałami pustymi i podwójnymi?

Podobno gearbox v.2 pęka często przy mocniejszych replikach. Czy 360 FPS spowoduje pekniecie?

Edited by DelcikK2
Posted

Problemy z podawaniem to może być:

-za twardy dystanser blokujący kulki w komorze - ustaw hopa na zero i sprawdź

-dysza, popychacz - to rozkminiaj dopiero po wyeliminowywaniu hopa z listy podejrzanych ;).