Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

chodzi o to ze kupilem 2 dni temu replike db 07. Wszystko pieknie chodzil do czas. Oturz po 2 dniach gdy chcialem oddac strzal, replika oddala dziwny dzwiek, tak jak by chciala strzelic a nie mogla... jak naciskam na spust jest taki dzwiek jakby sie cos tam scielo. nie ma pojedynczego strzalu tylko dlugi zgrzyt... nie wiem jak to opisac. prosze o porady!!

Posted (edited)

chodzi o to ze kupilem 2 dni temu replike db 07. Wszystko pieknie chodzil do czas. Oturz po 2 dniach gdy chcialem oddac strzal, replika oddala dziwny dzwiek, tak jak by chciala strzelic a nie mogla... jak naciskam na spust jest taki dzwiek jakby sie cos tam scielo. nie ma pojedynczego strzalu tylko dlugi zgrzyt... nie wiem jak to opisac. prosze o porady!!

Ten bełkot jest całkowicie niezrozumiały.

W pierwszej kolejności zainteresuj się http://sjp.pwn.pl/ a później opisz.

Edited by Powała
Posted

^

Chodzi o to, że kupiłem 2 dni temu replikę dg07 (?). Wszystko pięknie chodziło do czasu. Otóż po 2 dniach gdy chciałem oddać strzał, replika wydała z siebie dziwny dźwięk, tak jakby próbowała strzelić ale nie mogła... Gdy naciskam spust to słyszę jak coś w środku się ściera (lub strzela bo to może jakaś gwara :icon_lol: ). Nie ma pojedynczego strzału tylko zgrzyt (...) proszę o porady!!

Tak bardziej technicznie... Przy podłączonej batce nie strzela tylko silnik pracuje.

Naładowałeś baterię>?

Posted (edited)

<p>

Nie wiesz jak to possać? ;3

Tez nie wiedzialem jak possać moją replikę. Dowiedziałem się, że to bateria...

A tak inaczej: Jeżeli zapiaszczyłeś replikę nie dbasz o nią nawet w ogrodzie... Sam kupilem replikę za 500 zł i powiem ze jak szanujesz nawet replikę za 300zl to będzie ona chodzila latami (dodając przeglądy)

Edited by Bromar
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...