wawi08 Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Witam, mam pewien problem. Postanowiłem wymienić mój pęknięty szkielet Classic Army na szkielet firmy G&P. Paczka przyszła, wszystko wydaje się być w porządku i w tedy przystępuję do montażu. Zaczynam wkładać łożyska, wkładam pierwsze dwa do lewej części i wszystko ok, ale potem wkładam trzecie i niespodzianka. Łożysko wypada, tak samo dzieje się z dwoma łożyskami w prawej części szkieletu. Tak więc moje pytanie brzmi : -Czy jest to normalne ? (pierwszy raz składam gb kompletnie od podstaw) -Czy jeśli nie, to jest to wada fabryczna i trzeba szkielet odesłać ? -Czy jeśli nie jest to żadna z wyżej wymienionych rzeczy, to co zrobić żeby wszystko było ok ? Z góry dzięki za odpowiedź, jeśli to ważne to szkielet kupiony był na asgshop.pl i jeśli trzeba to mogę wrzucić zdjęcia. Quote
seger Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Ale luz łożyska jest bardzo duży czy minimalny że ledwo ledwo ? Łożyska z flanszą, najlepiej jest montować na klej do łożysk :icon_wink: ) Quote
wawi08 Posted April 5, 2014 Author Report Posted April 5, 2014 Luz był taki że wypadały ale już po problemie(wujek ślusarz :D).Temat do zamknięcia Quote
Recommended Posts