lozekjp Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 (edited) Zaczynam przygodę z ASG i prawie wszystko wiem tylko chodzi o wybór broni. Interesuje mnie coś z seri m4 najlepiej full metal w miarę mocna. Na broń mój budżet wynosi do 700 zł. Z góry dzięki za pomoc ;] Edited April 1, 2014 by lozekjp Quote
Powała Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Nie lepiej g36?:3 lozekjp chce full metal, a G36 to full kompozyt... Quote
lozekjp Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 MarekMac bardzo pomogłeś ale proszę o konkrety Quote
MarekMac Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Konkretna instrukcja postępowania: 1. przeczytaj podlinkowane poradniki (w szczególności dot. wyboru repliki i wyboru M4), 2. z poradników wyciągnij wnioski dot. jakości replik M4, 3. dobierz firmę, którą (na podstawie lektury poradnika) uznasz za godną zaufania, 4. pośród jej produktów szukaj M4 spełniających Twoje wymagania (full metal, w miarę mocna), 5. po dobraniu konkretnych modeli pytaj tu lub (opcja zalecana) znajdź odpowiedni temat na forum dot. danej repliki i go przestudiuj. A stare przysłowie airsoftowe mówi nie kupisz dobrej eMki za mniej niż 800zł. Aczkolwiek nowe twory (Cyma, Specna Arms) mogły coś w tej sprawie zmienić. Quote
Recommended Posts