Myszkolak Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Witam wszystkich . Dopiero zaczynam przygode z asg więc niewiem co wybrać na początek (chodzi o sprzęt tzn hełmy kamizelki i ładownice) jakie elementy są najważniejsze Oczywiście chciałbym zmieścić się w kwocie 200-250 zł (bez repliki) Quote
MarekMac Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Po pierwsze - ochrona oczu. Potem buty z usztywnieniem kostki, może jakaś osłona na zęby i nos (maska siatkowa, arafatka), nakolanniki. Kamizelkę czy pasoszelki warto kupić tylko jeśli ma się co w nich nosić. Quote
Myszkolak Posted March 31, 2014 Author Report Posted March 31, 2014 Rozumiem a jeśli zależy mi koniecznie na kamizelce taktycznej z zakrytym przodem i tyłem , to ile by mnie to kosztowało ( w granicach zdrowego rozsądku ) czy ta na początek będzie dobra ??? http://www.taiwangun.com/kamizelka-taktyczna-aav-fsbe-multicamo-8fields?from=listing&campaign-id=14 Quote
Myszkolak Posted March 31, 2014 Author Report Posted March 31, 2014 lub ta http://www.taniemilitaria.pl/kamizelka-taktyczna-kam-p-538.html Quote
wikitor99 Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Poczytaj lepiej o sklepie "taniemilitaria" ;) Quote
Powała Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 (edited) Myszkolak, co masz zamiar nosić w tej kamizeli? To jest podstawowa sprawa. Jaką masz replikę, bo jeśli np G36, AK lub STG44, to magi nie wejdą do tych ładownic. Ps Przeczytaj to co napisał MarekMac i przemyśl priorytety zakupów. Edited April 1, 2014 by Powała Quote
MarekMac Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Jeśli chcesz po prostu mieć kamizelkę z zakrytym przodem i tyłem, a nic w niej nie będziesz nosił to kup to. Serio. Pusta kamizelka to tylko zbędny wydatek forsy, który w dodatku brzydko i śmiesznie wygląda więc warto wziąć jak najtańszą. A i nie za bardzo jest sens brania kamizelki na przyszłość jeśli nie ma się konkretnej wizji co się będzie nosić w tej kamizelce. Quote
Recommended Posts