Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

W ASG ma to na prawdę różnice? w realu to wiem, że bardzo pomaga ale w ASG jak słyszałem zwykłą replikę to i tak była dosyć cicha, a i co odnośnie mojego pytania z G36C i tą kategorią cenową

Posted

To raczej zdecyduje się na G36C, raczej nie drogi i chyba w miarę wytrzymały, choć zastanawia mnie jedna rzecz, bo w głowie mam zabawki na kulki które od upadku się rozpadały, taki g36 chyba się nie rozpadnie? :)

Posted (edited)

niee, od drewno jest siekiera a drzwi shootgun :icon_smile:

Teraz pytanie odnośnie tego gdy już kupie replike, jest coś ważnego co powinienem zrobić lub czego nie zrobić po wyjęciu z pudełka?

Edited by Konndzzio
Posted (edited)

Wydaję mi się, że nie powinieneś rzucać karabinem o ściany :icon_biggrin: A tak na serio, sprawdź czy w ogóle działa, czy wszystko jest w zestawie, oraz czy nic nie jest zniszczone.

Edited by Mordecai
Posted

Wydaję mi się, że nie powinieneś rzucać karabinem o ściany :icon_biggrin: A tak na serio, sprawdź czy w ogóle działa, czy wszystko jest w zestawie, oraz czy nic nie jest zniszczone.

Aha, słyszałem, że należy jeszcze dokręcić bo nie wiadomo jak to chińczyk skręcił i nie używać zestawowych kulek bo jakieś chujow* ale nie wiem ile w tym prawdy, no i czy możecie polecić jakieś dobre okulary ochronne po dobrej cenie, oczy mi się jeszcze przydadzą :)