taktycznyoskar Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Kupiłem właśnie cymke jak w temacie, niestety bez akumulatora, muszę dokupić jakiś w jak najbardziej okrojonej cenie, tak że nie bić mnie za to. Wyczytałem, że ma dosyć mało miejsca pod deklem i pasuje do niej mało baterii, jednak nigdzie nie ma dokładnie określone jakie to batki. Coś takiego powinno spasować? http://www.taiwangun.com/akumulator-nimh-1600-mah-8-4v-typ-stick-8fields?from=listing&campaign-id=19 Jeśli nie, co polecacie? Quote
blackblut Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Za tą cenę lepiej dołożyć 20zl i kupić lipo 7,4 redoxa 40zl i ładowarkę do lipo redoxa 40zl Quote
taktycznyoskar Posted March 26, 2014 Author Report Posted March 26, 2014 Juz nie chodzi o roznice w cenie, tym bardziej 20 zl, tylko o wymiary baterii cobym spokojnie dekiel domknal. Ta wyzej wymieniona od Krakmanow by spasowala? Jesli tak to poszukam sobie tego redoxa o podobnych wymiarach Quote
blackblut Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Tak spasowala by. Masz linka byś nie szukał mam dobry humor :D www.modelux.pl/Pakiet_ASG_Redox_7.4_1200_20c_1_1.html Quote
Recommended Posts