Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Najwyraźniej coś słabo szukam :/ Znalazłem tylko informacje na temat komory HU od CA, ale podobno nie pasuję z powodu innej średnicy niż ta, która jest w A&K (PJ) M60. Bardzo bym prosił o jakąś informację.

Edited by Mordecai
Posted (edited)

Magiczny napis "Out of stock" :icon_biggrin: Chodziło mi bardziej o zamienniki od innych firm. Jeśli nie ma to spróbuję klejem :D

Edited by Mordecai
Posted

Wybacz nie zauważyłem w twoich poprzednich postach że znalazłeś komorę AD Classic i o nią ci nie chodzi.

Raczej nie ma zamienników dla AD Classic. Nie ma producenta poza A&K który robi repliki w tym standardzie.

Nic nie stoi na drodze dalszego szukania w google.

Co do 'out of stock' . znasz nazwę produktu - szukaj dalej :icon_wink:

Posted (edited)

Sprawa jest taka, że komora od CA po prostu nie pasuję ( podobno inna średnica), a ta od A&K jest nigdzie niedostępna :/ Taiwangun napisał, że mógłby ją sprowadzić ale potrwałoby to 3 miesiące :0

Może udało by się skleić ją jakimś klejem dwuskładnikowym/żywicą epoksydową?

Edited by Mordecai
Posted

Stwórzcie Mordecai'owi prywatny temat, bo pytając się o duperele o swoim m60 założył ich już może z 10 :D

Nie wiem co on tam knuje, ale jeśli będzie to dalej tak szło, to przerobi tą giwerę na dmuchaną lalę :D