soltys123 Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Siemka. Czy znacie jakieś ćwiczenia taktyczne dla 2 osób/komandosów? Chciałbym razem z moim bratem nieco "potrenować", lecz nie wiem jak. W pobliżu mojego domu jest las, kilka opuszczonych budynków. Co proponujecie? Chodzi mi głównie o zgranie, zrozumienie. Z góry dzięki za pomoc :icon_biggrin: Quote
patryk910 Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 (edited) najłatwiej wam będzie znaleźć video kurs szalonego Costy i jego konkurencji. Również szukajcie po internetach materiałów z "taktycznych szkoleń cywilów w USA " A tak pozatym zacznijcie od znaków niewerbalnych i miejcie w głowie ,że repliki ASG to namiastka broni palnej. A wszelkie taktyczne treningi drużyn airsoftowych również są namiastką prawdziwych wojskowych ćwiczeń i tych cywilnych które są prowadzone przez profesjonalistów. Żeby wam się w główkach niepoprzewracało od tego całego airsoftu i bycia super pro airsoftowym komandosem. Aha i trochę samozaparcia w internetach.Bo na pewno jeden solidny poradnik został napisany pod działania Airsoftowe i kilka nagrań również powstało. Edited March 23, 2014 by patryk910 Quote
Arthur Currie Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Podciągniecia nachwytem na drążku to jedyne słuszne ćwiczenie :) Quote
mistrz25 Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Podciągniecia nachwytem na drążku to jedyne słuszne ćwiczenie :icon_smile: Arthur podciąganie podchwytem i martwy ciąg też są słuszne w wyszkoleniu się przez dwóch napalonych na taktyczne akcje rodem z BF4 komandosów :icon_razz2: Pozdro Quote
Arthur Currie Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Nie nie nie. Tylko nachwytem. ;) Quote
Recommended Posts