Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Budujemy replike Pk i jest już w dośc zawansowanym stanie, ale tak sie ma sprawa ze to pierwszy elektryk jakiego budujemy i jest problem bo nie mamy pojęcia co wsadzić do środka. Czekam an propozycje i rady 8)

Posted

Skoro sami budujecie to chyba mozecie wsadzic dowolny GB i odpowiednio przystosowac replike w srodku. Wybierzcie taki, ktora bedzie wam najlepiej pasowal i tyle 8)

Posted

Z tym magazynkeim to mi bardziej chdodizło eby on był gdzieś wewnątrz

broni, zeby mozna było zedjąć puszke i podłanczać taśme z duzej puszki.

A moze da sie jakos skontruować mechanizm w ten sposób żeby zasilać go z taśmy. :P

Posted

Witam. Ja też nie kumam... po co gearboxa w magu :?: chcesz zmieniać gearbox zamiast kulek? :twisted: :lol: a tak na poważnie... to ciężko by było coś takiego zrobić... bo gdzie byś prowadził kanał powietrzny do lufy :?: (dysza) a im dalej od lufy gearbox to mniejsza sprawność układu... czas na dolot powietrza i potrzeba montarzu krótszej lufy.. bo kanał dolotowy też w takim przypadku jest traktowany jak lufa... tak sądzę...pozdro

ps. co do magazynka taśmowego to mógłbyś zrobić po prostu atrapę a kulki dostarczać jakoś inaczej...

Posted
No o to mi chodzi zeby zrobić atrape taśmy i zasilać go z kądś indizej.

Sory za niezroumiałośc. :wink:

Nie zebym sie czepial, ale Twoje posty sa bardzo trudne do zrozumienia - strasznie sie je czyta ze wzgledu na mase bledow, ktore popelniasz.

Uzyj slownika albo pisz w jakims edytorze tekstow z funkcja korekty...

Posted
No nie bede sie tłumaczył ale jestem  dysortogerafem :twisted:

A czy ktos Ci zabrania nim byc? Tylko, ze przed nacisnieciem przycisku 'wyslij' mozesz sprawdzic ze slownikiem co napisales compadre...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...