MoreLike Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 (edited) Witam. http://bakap.com.pl/blog/ Miał ktoś do czynienia z ów firmą? Kuszą produkcją kabur na zamówienie. Firma ma chyba coś wspólnego z survivaltech.pl Jak z jakością i uczciwością? Mogę spokojnie wysłać im replikę i wróci do mnie cała? ;-) Edited March 19, 2014 by MoreLike Quote
Fishbonee Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Jako odnośnik do fejsa mają survivaltech.pl, na dole strony mają napisane survivaltech.pl w referencjach mają napisane kabura survivaltech.pl - to są po prostu oni :D, więc z uczciwością nie powinno być żadnego problemu. Sam może się skuszę kiedyś na kaburę do mojego siga jak pieniążki się znajdą :F. Quote
J.K. Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 Lokalizacja w Częstochowie, mail to info@survivaltech.pl... To muszą być oni. Quote
MoreLike Posted March 21, 2014 Author Report Posted March 21, 2014 "Olrajt" wolałem spytać i tak. To się skontaktuję, jak mnie cena nie powali to sobie zamówię ;-) Dzięki. Quote
Recommended Posts