Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam AGM003 i powli zaczynam zbierać kase, za 1miesiąc uzbieram kase i w oko wpadły mi

-Kałach cm 0.28

-G36C od JG

-Mp5 galaxy

- lub jakiś inny w podobnej cenie

zależy mi na jak najlepszym wykonaniu, niezawodności i zasięg przynajmniej 50m

na począktu nie będe tuningował, AGM będzie to broń awaryjna.

Posted

Piszesz o tych wszystkich argumentach nowej repliki, a w oko wpadły Ci chińskie repliki II klasy... Gratuluje gustu.

Proponuje jeszcze pozbierać i kupić replikę markową. G&G, G&P, KWA, ASG, EA/KA itp.

Posted

Piszesz o tych wszystkich argumentach nowej repliki, a w oko wpadły Ci chińskie repliki II klasy... Gratuluje gustu.

Proponuje jeszcze pozbierać i kupić replikę markową. G&G, G&P, KWA, ASG, EA/KA itp.

Nie zjadaj nowych :D

co do tematu:

RK-12

Posted

500zł ale warto.

Za 400zł dostajesz kawałek metalu obłożony mnóstwem plastiku, a w nim masz full stal, zastanów się nad dołożeniem tej stówy bo naprawdę warto.

Jak jesteś uparty co do tych 400zł to weź gietę od GF.

Posted

W sumie lepiej poczekać odłożyć i kupić konkretnie Koledzy dobrze ci polecają dołożyć i nie żałować

Kupując tańszą replike na szybko w pewnym momencie dojdziesz do wniosku

hmm mogłem dozbierać do czegoś innego lepszego wspomniałeś o " porządnym wykonaniu "

a czekając dłużej i kupując konkretniej wiesz iż już nie dałbyś rady dłużej czekać i masz konkretny sprzęt

Jak zaczniesz kulki kupować nagle zauważysz jak szybko stówka znika ;D

Posted

Pewnie myślisz o JG/GFC. Też ok :icon_wink: Z GFC są tańsze (jeśli chodzi o wersję C) i mają 2-letnią gwarancję, więc trochę bardziej się opłacają. Tylko nie zapomnij o dobrych okularach/goglach (żadnego chińskiego szajsu).

Posted

Pewnie myślisz o JG/GFC. Też ok :icon_wink: Z GFC są tańsze (jeśli chodzi o wersję C) i mają 2-letnią gwarancję, więc trochę bardziej się opłacają. Tylko nie zapomnij o dobrych okularach/goglach (żadnego chińskiego szajsu).

Jak wyżej, lub MP5K PDW, chwilowo niedostępny ale wart poszukać w innych sklepach albo poczekać na dostawę.

Posted

Mogę ci szczerze polecić G36C od JG. Jest bardzo wytrzymały, raz nim przypiepszyłem w tory kolejowe ( nie specjalnie) i nie było śladu :P. Strzela też nie najgorzej. Po pewnym czasie zaczęły się problemy z batką, ale nie wiem czy to kwestia niskiej temperatury, czy trefnego egzemplarza :)

Posted

Nie pchaj się w stare cymy. Nowe repliki tez w zasadzie możesz sobie darować - w przypadku tanich replik, gwarancja i serwis, niezależnie od sklepu, jest mocno penisowa. Fakt, uznają ci jeśli replika prosto z pudła nie strzela, ale nic ponadto - każda inna wada będzie rozpatrywana jako naturalne zużycie...

Spraw sobie konkretna replikę używaną, np coś z serii stalowych boyi rk-0x:

http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/534616

http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/534745

body jest nie do zarypania, a konstrukcja zwarta i idzie ją dobrze usztywnić. Pasują też bez większych przeróbek drewna i okładziny z ak74 czy z beryla. Razem z dobrym lipo zmieścisz się w 400zet, a w razie awarii części są tanie (kompletny gb ok. 100zł)

W razie bardziej amerykanistycznych gustów można się pokusić na coś z rodziny m4, np:

http://wmasg.pl/pl/c...ent/show/534742

są wygodne, ale ewentualny tuning jest sporo droższy i bardziej upierdliwy.

Posted

Opowiedzcie o G36C GF/JG, podajcie wady i zalety, za 3tygodnie uzbieram kase, w nic używanego się nie pakuje.

Spokojnie okulary już mam :icon_razz2: Narazie strzelamy do siebie z AGM