daro22 Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Witam! Pojawiły nowe repliki M-4 firmy Specna Arms mam zamiar kupić jedną a mianowicie http://gunfire.pl/product-pol-1152200039-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-A02.html# oczywiście dostawy jeszcze nie ma bo chcę kupić:D. Czy ta replka będzie dobrym wyborem dla osoby zielonej w temacie ASG i takiej, która nie będzie miała zamiaru grzebać w środku? Wiem, że zaraz pojawi sie osoba w temacie, żebym dołożył 100zł do M4 Evolution Airsoft. NIE. Pierwszą replikę chce kupić na Gunfire a tam tej Mki nie widze a ta co chce kupić bo jest długa:D i ładnie wygląda. Tak jak czytałem temat Mki wybór ostateczny czy coś w tym stylu nie widzialem tam nic o specna arms. Może to być coś ciekawego moim zdaniem. Widziałem filmik prezentacyjny od Gunfire i replika moim zdaniem spisała się super. Doradźcie mi jeszcze co, bym musiał do niej kupić Pozdrawiam!
wikitor99 Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 O tych emkach możesz poczytać w dziale repliki elektryczne --> 2 klasa --> eMki specna arms. A jeszcze takie pytanko, czemu chcesz tylko z Gunfire? :)
daro22 Posted March 5, 2014 Author Report Posted March 5, 2014 (edited) Nie podobają mi się inne strony. Ale jescze zobacze na inne skoro to się wydaje dziwne:D Dzięki za pomoc Edited March 5, 2014 by daro22
daro22 Posted March 5, 2014 Author Report Posted March 5, 2014 Tylko, że w żadnym sklepie przez forum polecane nie ma tych modeli. Trudno będe czekał.
OFF Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 O replikach z tej firmy masz odpowiedni temat w dziale "Repliki elektryczne". Tylko nie zadawaj tam durnych pytań :P
Recommended Posts