Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Informacyjnie - Koszta magazynków do scar-h odstrasza niektórych, upewnij się co do dostępności bo ostatnio były do wyboru magi :

boyi - tylko że ich nie było nigdzie :teethh:

vfc - tylko że cena chyba 90pln / mag

Przy budżecie ok 1300 brałbym m4 od KWA . Łyka wszystkie magi, trzeba mieć talent by zepsuć

Posted (edited)

To samo co wyżej. Zastanów się, czy nie lepszy będzie scar-l - tu władujesz wszystkie magazynki od m4, a i z ładownicami na nie będzie prostsza sprawa. Więcej ci nikt nie powie, bo 2 i 3 link nie działa.

Edited by Fort
Posted

Akurat w wypadku WE, nawet gdyby miała złe bebech(nie wiem, na oczy WE widziałem tylko 2 razy), to i tak możesz ją stuningować. W wypadku chińczyków bebechy też stuningujesz, ale z zewnątrz wiele nie zrobisz w SCARach.

AUG od JG, jest fajną repliczką, jak włożysz kasę w tuning (nie mówię o strasznie dużych pieniądzach), to nie pożałujesz. Przy tak długiej lufie ma świetną ergonomię.

Posted

dzięki za odpowiedź, jakby się komuś chciało proszę wrzucać dalej opinie na temat tych replik

mam około 1,5k na replikę, więc jeśli jest co co możecie polecić to chętnie zobaczę

Posted

SCAR - V2, mnie się w ogóle nie podoba i nie jest dla mnie wygodny.

AUG - V3, bullpup. Podatniejsze na ewentualny tuning, ciężar cofnięty do tyłu, gearbox przy samym uchu (może irytować)

Bierz co Ci się podoba i już.