pan kozaq Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Witam! Niedawno naprawiłem swoją erkę, wymieniłem gumkę na czarną G&G i... replika zamieniła się w shotguna. Problem polega na tym, że zamiast strzelać pojedyńczo kulkami, co 4-5 strzałów wypluwa ich kilka (przy hop upie ustawionym na 0). Myślałem, że jak wymienię dystanser to problem zniknie (wsadziłem ten, który idzie z gumką), ale wymiana na stockowy nie pomogła. Więc proszę WAS forumowicze o pomoc. Quote
Rogaś Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Normalnie, wyjąć gumkę i ją założyć raz jeszcze. Quote
pan kozaq Posted February 26, 2014 Author Report Posted February 26, 2014 (edited) Temat do zamknięcia- zmasakrowało mi głowice tłoka i głowicę cylindra :\ Edited February 26, 2014 by pan kozaq Quote
pan kozaq Posted March 6, 2014 Author Report Posted March 6, 2014 A więc problemów ciąg dalszy- po naprawie gb zmieniłem gumkę na gumową. I co? I nic. Nadal niestety nie działa. Więc ponawiam pytanie- co z tym fantem zrobić mam? Bo już mnie szczerze powiedziawszy ku**ca łapie. Quote
Recommended Posts