Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam oba, zasięg podobny(koło 20m) możliwości tuningu żadne sensowne, wykonanie złe nie jest - w tym miejscu imo wygrywa glock.

Oba na główną broń się nie nadają, chyba że do cqb, jako boczniak lepszy glock bo łatwiej przenosić.

Mam oba i jestem zadowolony, za 2 stówki całkiem fajne zabawki.

Posted

Chcę kupić jedną z nich właśnie do cqb. Jeśli chodzi o firmę bardziej do mnie przemawia cyma ale mam zamiar jej używać jako główną więc bardziej mi pasuje mp7. No i Baterię chyba łatwiej jakąś sensowną do mp7 zamontować. A jak z częściami do mp7 i ogólnie niezawodnością?

Posted

Są części, nawet sporo, od NineBall, cholernie drogie i niewiele dają (do prędkości wylotowej), lub stockowe zamienniki, np. na RSOV.com. Mają tam nawet kompletne gearboxy (30$), czy body do mp7 WELLa. Na specu też masz trochę części. A co do batki to wystarczy nie mieć dwóch lewych rąk i zrobisz sobie albo wtyczkę, albo przerobisz lipo na te śmieszne konektory, albo zrobisz/kupisz jakiś zewnętrzny pojemnik. Możliwości jest dużo. Przeczytałem chyba wszystko co się dało i nie wiem, czy kupić ją do CQB i żeby sobie w niej grzebać i ulepszać, czy może kieeeedyś kupić gazowe Marui. Ehhh, zakochałem się ;)