WAlex Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Witam, Zrobiłem sobię g-sa. Wszystko jest okej, jak się położę jako krzaczek to mnie potrafią zdeptać. Jeśli tylko zakryję czarne,świecące na kilometr buty. I tutaj pytanie do kolegów. Ma ktoś na to sposób? Z góry dziękuję za odpowiedzi Quote
EtreCon Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Witam, Zrobiłem sobię g-sa. Wszystko jest okej, jak się położę jako krzaczek to mnie potrafią zdeptać. Jeśli tylko zakryję czarne,świecące na kilometr buty. I tutaj pytanie do kolegów. Ma ktoś na to sposób? Z góry dziękuję za odpowiedzi http://maskalat.blogspot.com/2011/05/nakadki-maskujace-na-buty.html Quote
J.K. Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Wiem, że to nieprofesjonalne i w ogóle herezja, ale dawno, dawno temu kolega miał podobny problem. Wybór padł na kapcie - tygryski z odciętymi podeszwami. O takie: Maskowało nieźle, a jaki lans. Quote
Recommended Posts