Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CM0200 czyli jeszcze tańszy kałach od Cymy z v3?

Recommended Posts

Posted

A to ciekawe... na początku pisali o metalu a teraz o plastiku.... trochę to niepoważne i zahacza o wprowadzanie w błąd. W każdym razie jak pisze się do sklepu to powinni sprawdzić a nie pisać wg zasady "a może trafię, że to metal".

Posted

No niestety, ludzie którzy odpisują na maile w gunfire, nie są do tego kompetentni (przynajmniej Ci z którymi miałem mieć okazję korespondować). Nie mają pojęcia nawet o sztandarowych produktach, jak repliki które schodzą im tonami.

Taka historyjka. Kumpel w okularach korekcyjnych szukał gogli. Napisał maila do innego (lubianego przez airsoftowców) skepu i do gunfire, z zapytaniem czy gogle które podlinkował da rade nosić z okularami.

Z tego drugiego sklepu otrzymał info: "przymierzyliśmy na osobie noszącej okulary. Gogle pasowały"

Z gunfire: "Nie wiem"

Tyle w temacie :P

• 5 months later...
Posted

nie wiem czy komuś jeszcze zależy na odpowiedzi, ale na stronce sklepu w opisie tejże cymki jest napisane: "Gearbox w tej wersji repliki został wykonany ze wzmacnianego tworzywa sztucznego [...]" -więc to plastikowy GB i kolejny zabawkowy chinol.