mikadorus Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 A to ciekawe... na początku pisali o metalu a teraz o plastiku.... trochę to niepoważne i zahacza o wprowadzanie w błąd. W każdym razie jak pisze się do sklepu to powinni sprawdzić a nie pisać wg zasady "a może trafię, że to metal". Quote
Emcet Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 No niestety, ludzie którzy odpisują na maile w gunfire, nie są do tego kompetentni (przynajmniej Ci z którymi miałem mieć okazję korespondować). Nie mają pojęcia nawet o sztandarowych produktach, jak repliki które schodzą im tonami. Taka historyjka. Kumpel w okularach korekcyjnych szukał gogli. Napisał maila do innego (lubianego przez airsoftowców) skepu i do gunfire, z zapytaniem czy gogle które podlinkował da rade nosić z okularami. Z tego drugiego sklepu otrzymał info: "przymierzyliśmy na osobie noszącej okulary. Gogle pasowały" Z gunfire: "Nie wiem" Tyle w temacie :P Quote
sanchezc4 Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Tak to jest im większa klieteria w sklepie tym większa olewka....standardzik w Polsce....niestety. Quote
arek99210 Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 nie wiem czy komuś jeszcze zależy na odpowiedzi, ale na stronce sklepu w opisie tejże cymki jest napisane: "Gearbox w tej wersji repliki został wykonany ze wzmacnianego tworzywa sztucznego [...]" -więc to plastikowy GB i kolejny zabawkowy chinol. Quote
Recommended Posts