Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Chciałbym zakupić kamizelkę taktyczną , która pomieści ok. 5 magazynków hi-cap m4 i apteczkę zespołową. Najlepiej czarna lub wz. 93. Moge dać do ok 400zł.

Posted

Teraz coraz częściej na imprezach są wprowadzane ograniczenia, wykluczane są Hi-capy i dopuszczane są Mid- i Low-capy, więc nie dokupuj tego co będzie Ci zbędne. Zamiast 5 Hi-capów, kupiłbym na Twoim miejscu 6 Midów. Replika to nie "maszyna do szycia" a M4 raczej nie zda egzaminu jako broń wsparcia (rkm).

Posted

Ok to nie wiedziałem, że mają ten sam rozmiar :icon_smile: . W sumie to nie wiem czemu 5 mogą być 3 :icon_razz:

Ok to nie wiedziałem, że mają ten sam rozmiar :icon_smile: . W sumie to nie wiem czemu 5 mogą być 3 :icon_razz:

Czemu powtarzasz posty, dostałeś dwie odpowiedzi na Twój problem, przeczytałeś chociaż obie? :icon_confused:

Posted (edited)

Patrzyłem na miwo ale myślę jednak o czymś trochę tańszym :icon_razz: . A jakie tak w ogółem polecacie ?

Zadeklarowałeś budżet 400.- PLN, więc w tych granicach była moja propozycja. :icon_confused:

Edited by Powała
Posted (edited)

Zadeklarowałeś budżet 400.- PLN, więc w tych granicach była moja propozycja. :icon_confused:

No tak, ale wtedy która z nich ? I czy w kamizelce MEDYK 1 jest miejsce na magi czy trzeba ładownice jeszcze dokupić, bo z opisu wynika że nie ma :)

Edited by kubalot
Posted (edited)

Ewentualnie jak chcesz być hardcore'owym Medykiem w ekipie to do zestawu Powały dodaj plecak. Niekoniecznie tak wielki jaki noszą medycy. Plecak z Chestem to wygodny wybór, bo możesz szybko go zrzucić bez problemu.
Edited by infektius
Posted

Oczywiście, tego nie kwestionuję :icon_wink:

Kubalot

na samą kamizelkę chcesz przeznaczyć 400 zł, czy może na kamizelkę z ładownicami?

Red River ma w swojej ofercie fajną lekką kamizelkę, która ma już kieszeń na 3 magi (z tego co pamiętam). Nie wiem jak teraz z cenami stoją, ale jeszcze niedawno była za 399 zł w olive/bottle green (ceny w wz.93 nie pamiętam).

Osobiście polecałbym kupić kamizelkę w olive, a nie wz.93. Jeśli za jakiś czas zmieniłbyś kamuflaż to nie musiałbyś brać nowej kamizelki lub ładownic (chociaż można mieszać kamuflaże).

No i jeszcze wypada dokupić wkłady/atrapy płyt do kamizelki.

Posted

400 zł na kamizelkę z ładownicami i miejsce na apteczkę, a z tym kamuflażem to jeszcze pomyślę. Zapytam trochę nie na temat, ale jakie magi do XCR-L (jak do M4) polecacie z mid-capów ?

Posted

Off dobrze prawi, Olive jest najbardziej uniwersalny, w zasadzie nie razi przy żadnym kamuflażu.

Można co prawda mieszać kamuflaże ale nie wyobrażam sobie zupełnie kamizelki we Flecku na Małpiacie... :icon_wink: