makazkin Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Witam, zakupiłem używaną replikę JG0507T. Jest troszkę dobita dlatego postanowiłem jej urządzić renowację. Planuję wyszlifować ubytki (głębokie rysy i zatarcia) a potem ją pomalować. Chcę żeby wyglądała jak nówka. Gdzie można znaleźć nowe części do niej? Jej zdjęcia przed odnową dołączę jutro Quote
Agresywny_Spawacz Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 A o jakie części chodzi? W niemal każdym sklepie dostaniesz wszystko co chcesz. Jeżeli chodzi o część body to nie wiem bo na kałachach się zbytnio nie znam ale o nowe i tak będzie ciężko, ewentualnie szukać w dobrym stanie z drugiej ręki. Quote
makazkin Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 Chodzi mi o klapke baterii Quote
senkuPH Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Po 20zł dostaniesz ją w komisie, nie raz praktycznie nieużywaną. Oczywiście możesz ją odnowić, zdejmij farbę, nałóż dobry podkład a na to wybrany kolor. Quote
Recommended Posts