Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siemka jestem świeżak i jako pierwszą moją broń chce kupić RK 02 lecz koledzy <z małym doświadczeniem> mi odradzają mówią że kolba się urwie na zawiasie i tym podobne proszę o pomoc mam do wydania 600 zł na broń

Posted

Polska być trudna języka ja też nie mieć kropka i przecinek pytanie pojawiać się tu trzy razy w tygodniu poszukać masz w tym dziale i w tematach przyklejonych też możesz jakbyś pisał bardziej po Polska to by lepiej było

Posted

Miałem RK02 kiedyś, jak na swoją cenę replika bardzo dobra, przyzwoity zasięg i celność, przeżyłem z nią wiele upadków i nic się nie stało. Jeśli kolbą nie będziesz okopów kopał to nie masz się co bać.

Do tego kulki G&G 0,25g, dobrą ochronę oczu i można śmigać ;)

Posted (edited)

Mam rk-03w to jest ta wersja z przednim drewnem kupiłem na promocji u krakmanów miesiąc temu.

Replika sprawdza się niezawodnie solidna dobra moc zasięg celność jest bardzo dobra jak się wymieni gumkę hop-up.

Ta replika dostaje na start już dobrą baterie. :icon_razz2:

Jest lekka.

Edited by piotox
Posted (edited)

Przecież lufa zewnętrzna to ZnAl, więc czego można oczekiwać od gwintu z miękkiego i kruchego metalu. Trzeba bardzo uważać przy wkręcaniu tłumika, delikatnie, precyzyjnie, po zegarmistrzowsku...

Florian, replika nie najgorsza, możesz śmiało kupować.

(...)

Do tego kulki G&G 0,25g, dobrą ochronę oczu i można śmigać :icon_wink:

Dokładnie tak. :icon_cool:

Edited by Powała
Posted

Akurat moja kolba poszła. A konkretnie zawias przy korpusie. Faktem jest, że przy niskiej temperaturze, ale okopów nią nie kopałem. Po prostu wisiała na zawieszeniu i poszła :/