hamandoss Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Witam Zamierzam zakupić sobie komplet polar Patriot + do tego spodnie UTP (oba Helikon). Komplet ma być do codziennego użytku - nic w terenie tak więc te względy są do pominięcia. Naczytałem się już w necie na temat ich jakości i doszedłem do wniosku, że warto wydać za nie te pieniądze. W sumie do tego zastosowania najbardziej liczy się krój i wzór (czytaj lans :) Dylemat mój jest w kwestii wyboru kolorów :P Najchętniej wziął bym polar w olivce ale znów jakie wsiąść spodnie aby to pasowało? Macie jakieś propozycje kombinacji ewentualnie inne propozycje kolorystyki ? Quote
Yahalom Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Zapytajmy naszego eksperta: Panie Tomaszu! Zapraszamy! ... W dobór kolorów nie będę się bawił, ale dam ci inną CENNIEJSZĄ radę - jeżeli chcesz spodnie nosić dłużej niż do pierwszego prania to kup wersję w rip-stopie. Quote
Ace Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 i przymierz w sklepie bo rozmiarowka helikona jest rozstrzelona w kosmos Quote
Recommended Posts