Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam otrzymałem battke lipo mam co do niej parę pytań proszę o prostą odp a nie kopiowanie z forum o robotyce czy innych o profilu" naukowy bełkot"

1.Czy przechowywanie pakietu lipo długi czas np 4 miesiące spowoduje samo zapłon czy coś w tym stylu?

2.na jakich poziomach naładowania można robić powyższy punkt(1)?

3.Czy coś się dzieje z naładowanym pakietem na 100% przez dłuższy czas?

z góry dziękuje

Posted

Witaj,

Pragnę poinformować, że na forum WMASG.pl obowiązują pewne zasady. Należy do nich m.in. poprawne pisanie zgodnie z zasadami języka polskiego.

Jeśli nie zmienisz stylu i formy Twoich postów, będą one kasowane, a w dalszej konsekwencji ryzykujesz blokadą Twojego konta.

Pozdrawiam, verb007

Posted (edited)

dziękuję naprawdę prawie 1,5k postów do czytania verb007 ps(szacun) . Konkretnej odp brak dlatego napisałem ten post interesuje mnie odp na te 3 pytanka

Edited by sopel44pl
Posted

Skoro z Ciebie taki spec to czemu nie zadałeś swoich pytań w dziale o Akumulatorach. Uwierz mi że są tam wszystkie informacje o które pytałeś. Nie raczyłeś nawet poszukać tego podforum bo umieściłeś temat w tym dziale. Biorąc to pod uwagę, oraz twój sposób pisania na tym forum, nie zgadzasz się z regulaminem i go nie przestrzegasz.