sumik13 Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Witam, jak w temacie , poszukuje repliki pistoletu USP. Przeszukałem forum , trochę jest o replikach usp ale dużo to już tematy stare. Prosze Was o pomoc niejako w wyborze,poszukiwaniu. Będę go wykorzystywał w sumie jako bocznej, Musi mieć blow-back i najlepiej gdyby był na CO2. Oznaczenia HK są mile widziane ale nie jest to priorytet Elektryki z reguły nie mają blow-backa a bez tego nie chce repliki, więc w sumie niestety odpadają. Zostają Gazówki Preferowałbym CO2 bo jakos GG mnie troche zniechęca, nie mam żadnego doświadczenia w ładowaniu magów gazem, poza tym wydaje mi sie ,że kapsułka co2 jest bardziej poręczna niż noszenie sporej butli z gg. ( Przy okazji - ile kulek można orientacyjnie wystrzelić na jednym nabiciu? ) Większość replik pistoletów jest na gg. Wiem ,że zdania na temat wyższości jednego gazu nad drugim są podzielone i był już temat o tym. Budżet to okolice 500 ale można go zmodyfikować jesli replika będzie tego warta. Pomóżcie
OFF Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Co z tego, że tematy są stare? Sprawdziłeś w ogóle, czy repliki z tych tematów są dalej w sprzedaży? Skoro są to chyba jednak tematy można uznać za jak najbardziej aktualne. Zamykam. Kolejny podobny temat zostanie nagrodzony banem. Lenistwa tutaj nie tolerujemy.
Recommended Posts