SimonGhostAirsoft Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Potrzebuję pomocy, mag nie podaje kulek, rozebrałem go i okazuje się, że silnik nie riusza się, jednak replika strzela, tylko magazynek ma problem, nie wiem o co chodzi, proszę o pomoc szybko Quote
SirHawk Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Zasilasz magazynek prądem z akumulatora? Quote
echelon_ Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Może akumulatorki w magazynku padły? Nie wiem co tam siedzi ale ja u siebie (drum od G36) aku 4x1.5V NiMH wymieniłem na LiPo 7.4V. Przy okazji zauważyłem, że wywalenie jednego z kondensatorów zapiętych równolegle do ogniw podniosło żywotność aku w drumie. Quote
Trzmiel Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Sprawdź najpierw czy prąd dochodzi do silnika jak nie to szukaj gdzieś zimnego luta lub uszkodzonego kabla (ja u siebie musiałem wymienić okablowanie). Jak padł silnik to też strachu nie ma bo można je kupić :) Quote
Recommended Posts