Peto13 Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Siema Mam zamiar kupić wz 93 ale w większości ofert jakie na allegro znajduje jest podany obwód klatki 104 lub coś w oklicy tej liczby. Problem z tym ze mój obwód kaltki piersiowej wynosi ok. 80 cm. Jeśli chodzi o wzrost to spoko bo mam ok. 175 cm. No i w pasie wartość także za duża bo 98 a ja mam 71cm. Są to duże różnice więc pytanie: Jak to jest w rzeczywistości z tymi rozmiarami ? Po prostu boję się że kupie mundur dobry za wzrost ale za duży w klatce i w pasie. Quote
wojtekk8 Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Po prostu takie są w sprzedaży na allegro. Z takim rozmiarem na allegro to może być problem boś straszna chudzina... Jak coś to dysponuję takimi mundurami na sprzedaż. Dwa komplety mundurów wz. 93 - letni i całoroczny/zimowy. Wymiary to: - letni - 98/169/94 - flagi na rzepie - zimowy - bluza: 92/190, spodnie: 90/190 - bluza delikatnie różni się odcieniem Cena: 120 zł za 1 komplet/sztukę. Quote
snajperswd11 Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Opcja : Kupić większy i oddać do krawca(sprawa paru zł za przeróbkę/zwezenie). Quote
Recommended Posts