The_Musician_Military Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Siemka na allegro znalazłem kilka polskich multicam . To wyprodukowane przez firmę Arlen S.A. klik czy przez firmę Elremet . Jak dla mnie ten z arlena wygląda porządniej niż ten z elremetu , lecz nie wiem czy to dlatego , że ten pierwszy ma dokładniejsze zdjęcia .Pytanie brzmi , który lepszy ? Quote
HellMaker666 Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Jeden pies, i tak żaden to nie MC tylko Suez. Quote
The_Musician_Military Posted December 29, 2013 Author Report Posted December 29, 2013 Jeden pies, i tak żaden to nie MC tylko Suez. To nie jest już bardzo istotne , że to jest suez Quote
Yahalom Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Jest istotne, bo poprawna nomenklatura pozwala zachować przejrzystość postów dla osób średnio zorientowanych w temacie. Brałbym Arlena ze względu na kolor rzepu na ramionach. Quote
The_Musician_Military Posted December 29, 2013 Author Report Posted December 29, 2013 Jest istotne, bo poprawna nomenklatura pozwala zachować przejrzystość postów dla osób średnio zorientowanych w temacie. Brałbym Arlena ze względu na kolor rzepu na ramionach. Dzięki ; napisałem , że nie jest to istotne dla mnie :) (chociaż w poście tego nie widać) Quote
Recommended Posts