StanPL Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Witam. Wczoraj zakupiłem replikę RK-01 BOYI któtko się nią nacieszyłem , ponieważ replika po pociągnięciu na spust wydaje dźwięk "Piły Łańcuchowej" czyli silnik działa ,ale tłok nie chce się ruszyć i zablokował się w "przednim" położeniu. Co się stało? Co mogę zrobić nie naruszając gwarancji? Czy mam oddać replikę na gwarancję (Gunfire.pl) Z góry dziękuję. Quote
tred211 Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Jedyne co możesz zrobić nie tracąc gwarancji to wyregulować położenie silnika. Zdejmujesz chwyt (pokrywę silnika) i odpowienim imbusem dokręcasz śrubę regulująca położenie silnika. Jeśli to nie pomoże wyślij na gwarancję. Quote
StanPL Posted December 28, 2013 Author Report Posted December 28, 2013 I na pewno nie stracę gwarancji? Quote
Dread Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Na pewno. Poza tym nie ślij na gwarancję, tylko skontaktuj się ze sklepem i wymień. Quote
Recommended Posts