michalnwl Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Cześć, to znowu ja z kolejną dawką kłopotów ;) W mojej cymce podczas treningu coś się popsuło. Na początku spust przy ustawieniu na semi zaczął chodzić z wyraźnym klikiem i takim przeskakiwaniem (jakby jakaś zapadka przeskakiwała). Potem zrobiło się nieco gorzej i jest tak do teraz. A mianowicie auto działa normalnie, a semi mogę strzelić tylko raz po użyciu auto, potem się semi tak jakby blokuje, wciskam spust i przeskakuje a nie strzela. Strzelę ponownie serię i wtedy znowu mogę strzelić raz semi tak jakby strzał kontrolny zwalniający springa. Z wyjętą baterią spust też tak dziwnie przeskakuje na singlu, podczas, gdy na auto chodzi płynnie. Przepraszam, że tak chaotycznie, ale jest wieczór, jestem zmęczony i zestresowany :P. Wie ktoś może w czym problem? Serwisantem nie jestem, ale wydaje mi się, że to albo coś ze spustem, albo z przerywaczem ognia pojedyńczego. Jeśli będzie taka potrzeba, jutro rano nagram filmik w czym problem. Z góry dzięki za pomoc! :) Quote
Recommended Posts