Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Co myślicie o tej grze, jakie są spostrzerzenia, jak oceniacie możliwości w tej grze bo od ostatniej dużo się pozmieniało!!!

I mam prośbę jak skoczyć ze spadochronu?????

Posted

WITAM!!

Wystarczy wyskoczyć z jakiegoś latającego mobilum, typu samolot, lub helikopter, a następnie po paru sekundach lotu nacisnąć LMB i gotowe.

Co do samej gry, to nie zostaje mi nic innego, jak wypowiedzieć się o niej pozytywnie. Pozycja, choćby ze wzgledu na swoje oryginalne opcje jest warta polecenia.

POZDRAWIAM!!

RM

Posted

W grze od czasów "3" i "Vice City" pozmieniało się dużo - siłownia, podrywanie panienek (po dodaniu moda również sex z nimi), dobieranie ubrań, tatuaży, 3x większa przestrzeń całego ''San Andreas", dużo więcej pojazdów (począwszy od rowerów, aut, motocykli poprzez kombajny, traktory koncząć na poduszkowcu i Harrierze) i wyrabianie "licencj" pilota etc.

Pomimo tych wielu udoskonaleń gra nie dostarczyła mi tylu przyjemności co "Vice City" - pewnie nie mój "klimat". Oczywiście ma potężną grywalność ale ja nie dałbym jej więcej niż 8+/10.

a czy nie da się skczyć z budynku???

Jak się już na niego dostaniesz (helikopterem, samolotem, jetpackiem etc), to można.

Posted

WITAM!!

Nie ma to jak muza z Vice City, ona robila caly klimat.

Dokładnie Cybul, a w szczególności radio: "Espantoso" i "V-Rock", klimat był niesamowity. W SA muzyka stoii akurat na bardzo niskim poziomie, brak znanych i lubianych utworów z tamtych lat. Warto jeszcze dodac, że najnowsza wersja GTA, ma zdecydowanie rozbudowany system ciosów w czasie walki.

POZDRAWIAM!!

RM

Posted

ale czy da się z budynku zrobić jumpa????? ze spadochronem alebo z czegośwysokiego

i czy ten miernik wysokośći musi być w górnej pozycji żeby cokolweik wypaliło

Posted

W tym pierwszym miescie, w centrum obok autostrady jest taki wyyysoki budynek. najwyzszy chyba. w jednym z jego rogow jest ten znacznik, ze mozna wejsc. Jak sie w niego wejdzie, przerzuca na dach budynku, a tam jest spadochronik. A z nim wziuuuu ;)

Jak sie 2 razy W nacisnie, to gosc sie sklada i mamy swobodne spadanie :)

Posted
W SA muzyka stoii akurat na bardzo niskim poziomie, brak znanych i lubianych utworów z tamtych lat.

Tutaj się nie zgodzę. Muzyka w SA stoi na wysokim poziomie. Zdziwiłem się, gdy usłyszałem tam utwory takie jak Green River CCR'ów, czy chociażby jeden z utworów zespołu TOTO. Aha - i co rozumiesz poprzez pojęcie "tamte lata"?

Posted

Pewnie chodzi o lata 90 ubiegłego wieku :). Co do muzyki to też nie mam jej nic do zarzucenia. Dużo ciekawych utworów. Mnie najbardziej denerwuje klimat a właściwe jego brak. Nie bawią mnie ludziki mówiący do siebie "Nigga","Hommie" czy "Dog" do tego zabijający się za kolory ubrań i dzielnice. Gdzie takim leszczom do prawdziwej Mafii? Tak właściwie to brakuje też jakiejś struktury organizacji przestępczej. W poprzednich częściach bohater piął się po szczeblach kariery a tu takie niewiadomo co.

Posted

A jak jest z kierownicą?

GTA 3 nie miała pod nią supportu...nawet nie było stopniowalności skrętu (kierownica 2cm w lewo a samochód pełen skręt) a co dopiero mówić o działaniu pedałów czy POVa.

Natomiast widziałem w necie programik dający support pod kierownicę, lecz go nie testowałem.

KToś z was może testował i może się wypowiedzieć?

Posted

kierownice są do prawdziwych simów jak nascar, gpl czy gtr :)

do takich zręcznościówek z enginem robionym pod klawiature i joypada nie ma co podchodzić z kierownicą...sterowanei będzie dziwne i niewygodne...