senkuPH Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 (edited) Login WMASG: SenkuPH Miasto: Sanok/Rzeszów Zakres działalności: - Drobne jak i poważniejsze naprawy replik AEG, wykonanie okablowań, montaż mosfetów. Wewnętrzny i zewnętrzny tuning replik. Posiadam chronometr, zaplecze narzędziowe jak i podstawowe części zamienne na miejscu. - Renowacja powłok elementów drewnianych różnymi technikami (odnawianie drewien). Doradzę, dobiorę części, zamówię i złożę. Jestem dostępny w Rzeszowie jak i Sanoku (po wcześniejszym ustaleniu) Kontakt na PW. Edited October 9, 2016 by senkuPH Quote
EndeBeats Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Login WMASG: EndeBeats Miasto: Grudziądz (czasami Toruń)/Ewentualnie wysyłka z całej Polski. Zakres działalności: -Głównie repliki elektryczne, choć zdarza mi się pracować z replikami gazowymi (głównie karabinki). -Posiadam zestaw podstawowych części, narzędzia, oraz chrono X3200 MK3. Kontakt PW. Quote
Chavez Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 (edited) Login WMASG: Chavez Miasto: Dziekanów Leśny/woj. mazowieckie. Zakres działalności: - naprawy - tunning - doradztwo Specjalizacja: - przezwajanie silników HT HS - doszczelnianie replik bez użycia taśm teflonowych - minimalizowanie zużycia prądu, zabezpieczanie styków układem Mosfet - zwiększanie zasięgu replik - przygotowanie replik na sezon zimowy - rozwiązania dla połamanych replik - dorabianie elementów stalowych Wyposażenie: - części tunningowe i stockowe dostępne na miejscu. - chronometr, wiertarki, tokarki, spawarki, prasy hydrauliczne, szlifierki. tel. 601248537 w godz: 16-22. Edited October 11, 2016 by Chavez Quote
dede Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 Login WMASG: DEDE Miasto: Ruda Śląska /woj. Śląskie. Zakres działalności: - naprawy - tuning - doradztwo - renowacja i malowanie drewna w replikach Wyposażenie: - chronometr XCORTECH X3200 - stacja lutownicza z termostatem - miernik elektryczny - wiertarki - statyw do wiertarki z imadłem maszynowym (krzyżowe dwuosiowe) - szlifierka kątowa - Szlifierka oscylacyjna na papier ścierny 150 mm - pistolet lakierniczy SATA HVLP W WMASG jestem od 2008 roku i serwisuję od kilku lat repliki od znajomych, rozszerzam działalność na Śląsku. Części zakupione w sklepie asgshop.pl mogę odebrać osobiście (mieszkam 700 metrów od sklepu). Kontakt na PW. Quote
Bociano Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Cześć, w związku ze sporadycznie otrzymywanymi zapytaniami, informuję że obecnie nie zajmuję się serwisem replik. Quote
OjciecMateusz Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Witam, polecam serwis B&R Custom ASG z Rudy Śląskiej Tuning, doradztwo, naprawy. Mają autorskiego flathopa i inne rozwiązania. Uczciwa cena i szybki czas realizacji. Pozdrawiam! Quote
shadowman Posted October 15, 2018 Report Posted October 15, 2018 MK Custom&Service - cierpliwy na niektóre głupie pytania - fachowo doradzi - jak coś doradzi to i to zrobi - a ja kto zrobi to działa jak miało działać - wybierze najlepszą opcję i pomoże nie zainwestować w bubla tylko dobrze wydać kase na tuning i części - poszerza okienka HU i ogarnia flat hopy -i robi to dobrze! Quote
Recommended Posts