Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Posiadam replikę aimpointa i widzę, że jest problem. Mianowicie przy wybieraniu i ustawianiu koloru i natezenia kropki, plamka pokazuje sie miedzy tymi kliknieciami i to nie zawsze, po pewnym kreceniu przelacznikiem zielony kolor się włacza, ale żeby wszystkie poziomy świecenia działały na każdymm kolorze muszę mieć dociśniety przycisk w kierunku lufy. Jak temu zaradzić? Dziekuję za odp :)

Posted

Przykro mi, pewnie masz chińską kopię aimpointa i pewnie siada ci włącznik. Poczekaj aż siądzie do końca i będziesz miał aimpointa tylko do wyglądu.

Posted

A czy ktoś rozkręcał T1? Bo mi szybka lata... Na pierścieniu są dwa otworki pod klucz ale nie wiem czy prawo czy lewo skrętny gwint a trzyma cholerstwo jakby z jednego kawałka zrobione... Nie chciałbym czegoś nieodwracalnie schrzanić...

Posted

Do kopii Aimpointa zrób sobie z gumy, z np. kawałka dętki rowerowej wąską opaskę dociskową. Załóż od przodu, tam gdzie jest nakrętka od gniazda baterii, czyli będzie dociskała ładnie włącznik. Może i prymitywne, ale skuteczne

Posted

Ale co dokladnie z ta opaska zrobic czy czym kolwiek. Bo jak sciagam zakretke z gniazda bateri to jedna bateria zostaje w gniezdzie a jedna w zakretce i nie wiem gdzie dac ta opaske.

Posted

Dzizas. Tniesz z dętki opaskę w kształcie O, czyli popularnej gumki recepturki. W aimpoincie masz z przodu włącznik a z tyłu masz zakrętkę na baterie. Teraz załóż tą opaskę z dętki tak aby ściskała nakrętkę tylnią i włącznik...