Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Przetrząsając nasze kochane forum w poszukiwaniu odpowiedzi doszedłem do wniosku że jest to niemożliwe gdyż występuje tu dużo pojęć których człowiek taki jak ja nie zna i po prostu gubię się w połowie treści takowych postów albo są niektóre posty zawierające wygasłe linki bez żadnych nazw marek itp. Więc chciałbym otrzymać jasną i klarowną odpowiedź a mianowicie radio do 150 zł za pomocą którego mógłbym porozumieć się z kolegą w teamie bez większych problemów.

Posted

A jakie on ma?

Bo jeśli żadnego to jednym nie pogadacie.

Ja wybierając opcję budżetową kupiłem maxcom wt 350. Zwykła pmr'ka ze standardowymi funkcjami. Do tego wyświetla częstotliwość i łyka awaryjnie zwykłe baterie z kiosku.

Ale ogólnie pewnie każda da radę, w tej kwocie chyba nie ma żadnych wyróżniających się zabawek.

PS. Jeśli chcesz dostać klarowną odpowiedź, to zadaj pytanie i ogólnie zaszalej trochę z interpunkcją.

• 2 months later...
Posted

Na początek WT350 jest okej cudów nie ma w sumie każde będzie działać podobnie, ale jak zamierzasz na dłużej zostać w tym sporcie to proponuje Ci rozejrzeniem się za Baofengiem UV-5R bo nie wiele więcej kosztuje niż Twój budżet a radio o wiele razy lepsze....i bardziej skomplikowane.

Powała Sam wpisz radiotelefon... PMR? CB? Jaki mam wybrać? Dla zielonego nie jest tak oczywiste czego ma szukać.

Posted

strasznie lubię taki odpowiedzi kolegów-"cwaniaczków" co to jakis czas sie juz strzelają(pije do kolegi Karczu) Zapomniał wół jak cieleciem był.......... bez urazy

Twój pierwszy i jedyny post na forum nic nie wniósł do tematu. Strasznie lubię takich ludzi- to dzięki nim na forum mamy coraz więcej offtopu i coraz mniej rzeczowych odpowiedzi. Oczywiście bez urazy :)