Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Pisze ten topic ponieważ już wysiadam z kombinowaniem :?

Użyłem "szukaj" przeszukałem "ręcznie" działy "mudnur i oporządzenie" oraz "ogolne techniczne" ale nie znalazłem jak PRAWIDŁOWO zamontować pas 2 punktowy.

Montuje na różne sposoby ale różnie z tym bywa :? ato mi się coś zsuwa i replika wisi na mnie lufą do dołu ato cośtam itp.

Niemam pojęcia jak zamontowac ten pas 2-punktowy (CA na machinegun za 35 zł). Do pasa była dołączona instrukcja ale ząb czasu uczynił ją troche nie czytelną :? Jeżeli ktoś może niech pomoże, zdjęcia mile widziane. Pozdrawiam!

Posted

Zamontuj przede wszystkim pas na jakiejś opasce na przewężeniu kolby a nie na tym czyms przeznaczonym do mocowania. Kumplowi (a z lektury forum wynika, że nie tylko jemu) od naprężeń pękła kolba....

Posted

Dzięki za info! Zamontowałem opaske (z nieśmiertelnej izolki :)] Na przewężeniu tak żeby trzymało mi pas a reszte pasa przepuściłem przez normalne mocowanie Tak że ogolnie wszystko jest zaczepione na tej opasce... dobrze? może być?

Posted

He he.... tak pomyślałem że jednak nadal narażone jest na naprężenia i zrobiłem sobie normalną opaske z taśmy nylonowej (ach te moje wspaniałe umiejętności krawieckie ^^. Działa! :D