Pesus the Hunter Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Che, jak extra dopłacisz to może zrobią Tobie to w firearmsie lub w machingunie, choc głowy nie daje, że ktoś by się tego podjął... :wink: Quote
che Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 nie wiem, ale w fireams usneli [bo zamowilem magi i jak ich nie bylo tak nie ma... zreszta i tak musze zmniejszysc ich liczbe wiec i tak dobrze] a w tej sprawie napisalem do machinegun , jak to jest w razie czego z tuningiem mocy itp i w jakiej cenie ok. 2000zł bez montażu i akkujest to cały zestaw gearboxa (łacznie ze szkieletem) daje ok. 420fps co to znaczy akku ? pozatym.. to jakos zniecheca.. no ludzie... dac 5000 za sam karabin plus bateria i magi... za taką cene, nie opłaca się bawić w MP40 :| Quote
Ritter Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Akku = akumulator vel bateria. Złe podejście... Tak w ogóle to prawie żadne hobby się nie opłaca. :wink: Chyba, że staje się sposobem zarobkowania, ale czy wtedy to jest jeszcze hobby... Jeśli ktoś koniecznie musi mieć MP40 to wyda i takie pieniądze. Jeśli ktoś koniecznie musi mieć Minimi to wyda 3 tys. zł. Większość zadowoli się replikami do 1,5 tys. zł. Takie życie. Quote
xxxFENCExxx Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Trza brac na własna rękę Z Hong Kongu - wyjdzie jakieś 2500-3000 ale jescze trzeba to zmontować. Za 7000 mozna mieć MG-42 ale juz moc nie ta. Quote
che Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 coś czuje ze daruje sobie oryginalnosc i kupie cos normalnego :D zreszta nie jestem profesionalista i obce mi majsterkowanie w mechanizmach. Chodzi ze w porownaniu sie nie oplaca, ale masz racje... jak ktos jest napalony na mp40 [jaki ja bylem :D] to jest w stanie wydac tyle kasy :| dodano :wink: : a jak posiada sie suchego MP40 [stock'owy] to da sie nim walczyc? czy sie od razu rozpada i dupa ? chodzi mi o to czy zeby z niego korzystac trzeba go przetuningować ? Quote
Don John Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Tak tylko dorzucę, iż w ostatnim czasie sypnęła się kolejna sztuka MP40. aż boje się zapytać... miałeś na myśli 'sprzedała' czy 'padła' [umarła] ? Quote
Recommended Posts