Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Polowałem na taką ostatnio i upolowałem jedynie na allegro. Żaden sklep jakiego pytałem nie podał konkretnej daty dostawy, więc radzę rzucić okiem na komis/allegro co jakiś czas.

No albo bierz G&P, która kosztuje prawie tyle co replika :P

Edited by Mixon
Posted

Tworzywo JG wydaje się mimo wszystko wytrzymałe (chwyt na boku korpusu jest podobnej grubości i się trzyma). Zależy mi na dokładnie takiej kolbie bo robię (staram się zrobić :D ) stylizację formozy i chcę zacząć od repliki.

Posted (edited)

GFC i Ares na 100% metalowe

A żeby było w temacie to kupiłem piaskową kolbę od JG i pomalowałem farbami montana (nie pamiętam jaki typ) na czarno i faktura wyszła prawie identyczna jak body Ares'a, tylko po kilku miesiącach w niektórych miejscach się zaczyna przecierać, trzeba będzie jeszcze raz machnąć.

Edited by Huba_lbn
Posted

Racja, jest tam kawałek jakiegoś metalu. Chodzi o te wersje G'iety która Formoza używa teraz. Chociaż dochodzę do wniosku że nie ma w Polsce nigdzie takiego frontu jak ma Formoza

Posted

Jak już sprowadzać to bezpośrednio od Aresa :) Nie raz od nich zamawiałem różne części :) i nie jest jakoś kosmicznie drogo. A jak mają to na stanie to cala sprawa powinna się rozwiązać w 2-3 tygodnie :)