Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć, jestem tu nowym użyszkodnikiem, wobec tego (po wielu wyszukiwaniach) postanowiłem zapytać: Czy istnieje w ogóle replika automatyczno-samopowtarzalnej strzelby SAIGA-12?

Jeżeli tak, to jaka firma ją produkuje?

Pozdrówki

Posted

MgSchutze - człowiek, który z drewna i bułki wystruga młotkiem metalowy czołg z napędem atomowym na którego potrzeby pozbawi się własnego atomu.

Też kiedyś szukałem jak jeszcze byłem zielony, ale nic ciekawego nie ma. A nawet gdyby było, to doszedłem do wniosku, że na pewno by mi się nie podobało.

Posted

Nie istnieje 'sensowna'.

W porządku, nie istnieje sensowna...

A jakiś namiar na nonsensowną?

Jako greenhorn chciałbym zobaczyć chociaż taką i podjąć własną/błędną* decyzję.

*-niepotrzebne skreślić

• 3 months later...
Posted

Kiedyś na redwolfie była replika AEG stylizowana na saigę,szczerze mówiąc to było ak z innym frontem ,nawet magi te same.

Na obecna chwilę mam rozwaloną replikę m1100 i jestem w fazie mierzenia i dopasowywania,ale może będę próbował przerobić ja na zasilanie z magazynka pudełkowego.Jeśli by się dało to mozliwe będzie wykonanie pierwszej saigi na shellsy.Niestety nie mam teraz czasu i przeróbka na zasilanie z maga wymaga sporych zmian oraz musze się zastanowić czy nie lepiej będzie wskrzesić m1100.

Jednak perspektywa krótiej saigi zasilanej z węża na co2 i z długich magów kusi:)