Agresywny_Spawacz Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Witam! Mam problem otóż za cholere nie moge w moim M4A1 Aresa ustawić Hop'a. Jest tam pokrętło zwrócone bokiem do wyrzutnika łusek i nie moge pojąć w którą stronę krecic aby zmniejszyć a w którą aby zwiększyć Hop-Up. Dodam że kulka podkręca się w obu skrajnych położeniach pokrętła, niezależnie czy maksymalnie do góry czy na dół. Gumka zielona od G&G, lufa Systemy a moc repliki około 420 FPS. Jak ustawić to dziadostwo! Quote
P&P Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Daj inny dystanser, też to przerabiałem. Do przodu podkrecasz :) Quote
Agresywny_Spawacz Posted November 23, 2013 Author Report Posted November 23, 2013 Tzn w góre czy w dół? http://chairsoft-press.com/wp-content/uploads/2010/06/IMG_0830.jpg Quote
P&P Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Mam inne pokrętło, ale krecąc nim zobaczysz ruszające się ramie (to pomiedzy sciankami komory) jak będzie szło w dół to podkrecasz HU Quote
Recommended Posts